Hayati yazıcı tebessüm'e dokundu

Hayati yazıcı tebessüm'e dokundu

Bakan Yazıcı güzellik merkezi açtı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, memleketi Rize’de kadın güzellik merkezinin açılışını yaparak zayıflama makinesinin üzerine çıktı.
Bayram tatilini geçirmek için memleketi Rize’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, burada Hasan Yavuz Bakır tarafından açılan Tebessüm isimli Kadın Güzellik Merkezi’nin açılışını yaptı. Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile birlikte güzellik merkezini gezen Yazıcı, güzellik uzmanlarından merkezin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Bakan Yazıcı zayıflama ünitesinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya hitaben “Halil senin buraya ihtiyacın var” dedi. Yazıcı, ardından bir zayıflama makinesinin üzerine çıkmak istedi. Yazıcı, makine titreşimde olduğu için makinenin üzerine çıkmakta güçlük çekti.

ÇOBANLAR METEOROLOJİDEN SAĞLAM BİLGİ VERİYOR
Açılış töreni sırasında Bakan Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yazıcı, Bakırcı’dan hava durumu hakkında bilgi alması için çobanlarını aramasını istedi. Bunun üzerine açılan sohbette Yazıcı, şöyle konuştu: “Ramazan’da Rize’ye gelmiştim. Başkanı aradım gel esnaf ziyaretine çıkalım dedim. Benden hava durumunu öğrenmesi için biraz zaman istedi. Bir süre sonra beni aradı yarım saat içinde şiddetli bir yağmur başlayacağını ve 1.5 saat süreceğini söyledi. Aynen öyle oldu. Bunu çobanlara sormuş. Köpekler ayaklarını havaya dikince şiddetli yağmur yağarmış.”
Bakırcı ise bunun üzerine yaptığı açıklamada, “Biz elbette meteorolojik bilgileri dikkate alıyoruz. Ancak, meteoroloji yanılıyor çoban ve kaptanlar yanılmıyor. Onlar koyun ve köpeklerin vücut hareketleri ile havanın nasıl olacağını tahmin edebiliyor. Ben çoban ve kaptanlara sormadan hareket etmiyorum” dedi.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.