Hortumda 30 metre uçtu, öldü

Hortumda 30 metre uçtu, öldü

Antalya'da işçi çadırını havalandıran hortum, Şahin Erdoğdu'yu 15 metre yükseğe çıkarıp 30 metre uçurdu, binaya çarptı ve öldürdü.

Antalya'nın Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Kampüsü’ndeki Mühendislik Fakültesi inşaatında çalışan Şahin Erdoğdu (29), dün rahatsızlandığı için çadırda dinleniyordu. Saat 15.30 sıralarında, şiddetli rüzgarın ardından bölgede hortum oluştu ve işçilerin kaldığı çadırı havalandırdı.

Telaşlanan Şahin Erdoğdu, çadırın demirine tutundu. Çadır brandasını paraşüte dönüştüren hortum, işçiyi yaklaşık 15 metre havalandırıp 30 metre uçurdu. İnşaatı sürdürülen binaya çarpan Erdoğdu, kafa üstü yere çakıldı. Ağır yaralanan işçi kurtarılamadı.

Van depreminden kaçmıştı

Görgü tanıklarından inşaat işçisi Hacı Yıldırımçakan, “Paraşüt gibiydi. Çadır brandasının bir kısmı çatıya uçarken, Şahin tuttuğu parça ile  birlikte yere çakıldı” dedi.

Evli ve bir çocuk babası Şahin Erdoğdu’nun Van depremi sonrası ailesiyle İstanbul’a yerleştiği, Antalya’ya da çalışmak için gittiği kaydedildi.

Yaşam savaşını kazanamadı

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası AÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğdu’nun kalbi yolda durdu. Kalp masajıyla hayata döndürülen talihsiz işçi kurtarılamadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.