Hüseyin Kalpar'dan açıklama

Hüseyin Kalpar'dan açıklama

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Kalpar: 'Hedeflerimiz için ikinci yarıda çok daha güçlü olmalıyız' dedi.

Bank Asya 1. Lig´de ilk yarıyı 30 puan ve averajla ikinci sırada tamamlayan Çaykur Rizespor´da teknik direktör Hüseyin Kalpar, hedefleri için ikinci yarıda çok daha güçlü olmaları gerektiğini söyledi.

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 günlük Antalya kampını tamamladıklarını belirterek, ´´Devre arası takımlar için kısa oldu. Ancak kısa kamp dönemini çok iyi değerlendirdik. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımımıza yeni katılan Fahri ve Ramazan için de çok iyi bir uyum dönemi oldu. Ayrıca sakatlığın yaşanmaması sevindirici´´ dedi.

İkinci yarının ilk yarıya oranla çok daha çekişmeli olacağını ifade eden Kalpar, ´´İlk yarıda yakaladığımız lig ikinciliğini korumak ve başarımızı daha yukarı taşımak zorundayız. Ancak ikinci yarının ilk yarıdan daha çekişmeli geçeceği gerçeğini de göz ardı etmiyoruz. Hedeflerimiz için ikinci yarıda çok daha güçlü olmalıyız. Sezon sonuna kadar ayakta kalmayı başararak Süper Lige yükselmek istiyoruz´´ diye konuştu.

Transfere ihtiyaçları olduğunu kaydeden Kalpar, şunları söyledi:

´´Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmelerde en az bir defans oyuncu alınması noktasında fikir birliğimiz oldu. Ancak alacağımız oyuncu, ahlaki, ekonomik ve futbol kalitesi olarak takıma uyum sağlamalı. Dengeleri bozacak oyuncu transfer etmeyi düşünmüyoruz. Çünkü ilk yarıdaki puanları mevcut kadromuzla topladık. Eğer farklı davranırsak adaletli olmamış oluruz. Bu nedenle adaletli ve sabırlı davranarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.´´ -Türkiye Kupası 3. Kademe maçı- Türkiye Kupası 3. Kademe maçında perşembe günü sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını belirten Kalpar, ´´Gaziantepspor, süper lig takımı ve kaliteli bir ekip. Zor maç olacak. Gerçekçi olmamız gerekirse ilk hedefimiz ligde oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçı. Ancak elimizi kolumuzu sallayarak maça çıkmayacağız. Kazanmak için oynayacağız. Kupa maçlarının en önemli özelliği, futbolcuların hazır kalmasını ve moralli olmasını sağlamak. Biz de kazanıp takım olarak bir üst tura çıkmak ve moralimizi yüksek tutmak istiyoruz´´ dedi.

Kalpar, kupa maçı için son hazırlıklarını yarın Mehmet Cengiz Tesislerinde yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.