Hüzün Dolu Bir Bayram Yaşıyoruz

Hüzün Dolu Bir Bayram Yaşıyoruz

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, depremde yaşamını yitiren vatandaşlar ve vatan uğruna şehit düşen askerlerin hüznünün hakim olduğu bir Kurban Bayramı yaşandığını söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bayram namazını Şeyh Camisi'nde kıldı. Karal, namazın ardından yaptığı açıklamada, yakın tarihte Van ve Erçiş'te yaşanan depremde yaşamını yitiren vatandaşlar ve vatan uğruna şehit düşen askerlerin hüznünün hakim olduğu bir Kurban Bayramı yaşandığını söyledi.

Allah'tan mübarek Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanlar ve yapılan duaların hürmetine cennet ülke Türkiye'ye bir daha böyle üzüntülü olayları göstermemesi dileğinde bulunan Karal, ''Millet olarak yaşadığımız bu üzüntülü gelişmeler karşısında büyük bir dayanışma ve kardeşlik içerisinde tek vücut olarak kenetlendik. Türkiye genelinde Kurban Bayramımızı çok şükür, huzur, birlik ve kardeşlik içerisinde kutluyoruz. Bu bayramda kardeşliğimizi ve muhabbetimizi eyleme dönüştürelim'' dedi.
Karal, Rizeli hemşehrilerinin Kurban Bayramını tebrik ederek, bayramlaşma töreninin bayramın ikinci günü saat 13:00'da Rize Belediyesi tarafından kurulan bayramlaşma çadırında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Vali ve diğer milletvekilleri, belediye başkanları ve kentte görev yapan bürokratlar ile halkın katılımıyla yapılacağını kaydetti.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.