İmdat Sütlüoğlu Fabrika Müdürleriyle Bir Araya Geldi

İmdat Sütlüoğlu Fabrika Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu yaş çay fabrika müdürleriyle bir araya gelerek süreci değerlendirdi.

Yaş Çay sezonunun 1. sürgününde sona doğru gelinirken İmdat Sütlüoğlu 46 fabrika müdürü ile bir araya gelerek yaşanan süreci ve bundan sonra yapılması gerekenler için istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda Genel Müdür Sütlüoğlu, ÇAYKUR gibi önemli bir kurumdayız. Çay gibi çok önemli bir ürünü yetiştiriyoruz. Uzun yıllar sonra bölgede çay işlenirken etrafa çay kokusunun yayıldığını söyledi.

ÇAYKUR brifing salonunda 46 yaş çay fabrika müdürü, daire başkanları ile Genel Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım, Süleyman Pınarbaş ve Dr. Turgay Turna’nın katılımı ile yapılan toplantıda bir konuşma yapan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, uzun yıllar sonra bölgede çay işlenirken etrafa çay kokusunun yayıldığını söyledi.


Genel Müdür Sütlüoğlu; “Birinci sürgün alımlarının sonuna yaklaştık. Sürgün bitmeden, sürgün değerlendirmesini yapmak ve kalan süre içerisinde yapılması gerekenleri size hatırlatabilmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Şu ana kadar aldığımız çayın evsafı güzel, değerleri güzel, bu sene güzel çay işliyoruz. Bu çayı bozmayalım. Standardımızı yüksek düzeyde tutmaya ve bunu sürdürmeye inşallah devam edelim. Bölgede yıllar sonra ilk defa çay işlenirken çay kokusu duymaya başladık. Bu gerçekten bir gelişme. Eskiden çay işlenirken her taraf çay kokardı. Bu sene bu kokuyu tekrar duyduk. İnşallah bu kokuyu daha da arttırırız.” dedi.



Fabrika müdürlerine yaptığı konuşmada, yaptıkları işin çok önemli bir iş olduğunun altını çizen Genel Müdür Sütlüoğlu; “ÇAYKUR gibi önemli bir kurumdayız. Çay gibi çok önemli bir ürünü yetiştiriyoruz. Hem ülkemizde hem de dünya da bölgemizi ve ülkemizi temsil ediyoruz. Yani önemli bir rol ifa ediyoruz. İşimizi önemseyelim, çok önemli bir iş yapıyoruz. Ben hepinize gayretleriniz ve yaptığınız güzel işler için teşekkür ediyorum.” dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.