İpekyolu'ndan Rize'ye Ulusal Nitelikte Proje

İpekyolu'ndan Rize'ye Ulusal Nitelikte Proje

İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği, Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği, Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti ve Andon Balı ve İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği organlarınca organize edilen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanan fon ile gerçekleştirilecek olan ‘’Bölgesel Farklılıkların Ortadan Kaldırılması ve Girişimcilik Kültürünün Eğitimli Gençler Arasında Yaygınlaştırılması Projesi’’ hakkında bilgi sundular.

Proje koordinatörlerinden Yasin Şimşek yaptığı açıklamada, Girişimcilik, e-ticaret, Global Sivil Toplum, İşletmelerde Kriz Yönetimi, Finansal Yönetim, Proje Döngüsü (PCM), Pazarlama ve İngilizce eğitimlerinin 12 aylık bir süreç içerisinde tamamlanacağını söyledi. Şimşek ayrıca, her bir eğitim programının da sertifikalı olmasıyla beraber ücretsiz olduğunu dile getirdi.

İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Şafak Baloğlu ise yaptığı açıklamada; “Projemiz ulusal niteliktedir. Bölge insanımıza hizmet edebilmek adına çok iyi bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek proje alt yapı çalışmalarının hızla ilerlediğini aktardı. İpekyolu Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından eğitimlerin başlangıcı ve süreçleri kamuoyuna duyurulacaktır.” dedi.

Rize Valisi Nurullah Çakır ise bu tip sosyal projelerin bölge insanına sağlayacağı faydaları değerlendirerek proje ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Vali Çakır ayrıca yeni bir sunum ve tasarım olarak inovatif bir ürün olarak ortaya koydukları Andon Balı için de tebrik etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.