İstanbul Baş Konsolosu Rizey’e Geliyor…

İstanbul Baş Konsolosu Rizey’e Geliyor…

İnsan Haklarının Korunması Ve Geliştirilmesi İçin Etkin Farkındalık Yaratma Projesi Sertifika Töreni İçin Kaçed’in Davetlisi Olarak İstanbul Baş Konsolosu Bay Torkel Stiernlöf Rizey’e Geliyor…

İsveç İstanbul Başkonsolosluğu’nun desteği ile yürütülen ‘’İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi için Etkin Farkındalık Yaratma’’ Projesi merkezi İsveç’te bulunan Civil Rights Defenders sivil toplum örgütü ile işbirliği içinde gerçekleştirildi.
 
Proje Hakkında açıklamalarda bulunan proje koordinatörü Yaşar Yeğen, “Söz konusu proje ile insan hakları ve demokrasi konularını gündeme getirmek için Karadeniz bölgesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütleri (STK), insan hakları savunucuları, kadınlar ile gençlere yoğunlaştırılmış bilgilendirme semineri almaları sağlanmaktadır. Proje süresinin bitiminden sonra bu materyaller ile daha küçük eğitim programlar uygulanacak ve projenin sürdürebilirliği sağlanacak. Proje kapsamında eğitimler verildi ve bu eğitimler için bilgi setleri hazırlandı. Proje kapsamında eğitime katılan kişilere katılım belgelerini vermek üzere KACED Derneği’nin onur konuğu olarak başkonsolos Bay Stiernlöf 20 Ocak 2012 tarihinde Rize’ye geliyor.” Dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.