İşte Erdoğan’ın Övdüğü O Çocuk

İşte Erdoğan’ın Övdüğü O Çocuk

Trabzon Yetiştirme Yurdu’nda kalan 12 yaşındaki Muhammet Demirci, Van depreminin ardından açılan yardım kampanyasına, bisiklet almak için harçlıklarından biriktirdiği 61 liralık yardımla katıldı. Demirci’nin parayı Van’a göndermesinin medyada yer alması üzerine bir işadamı küçük çocuğa bisiklet hediye etti.

Muhammet dün AK Parti Grup Toplantısında Erdoğan tarafından örnek gösterildi. Kendisine hediye gelen bisikletleri de Van'a göndereceğini söyleyen küçük Muhammed Türkiye'nin kahramanı haline geldi...

  Bu olaydan dünkü grup toplantısında övgüyle bahseden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Trabzon’da yetiştirme yurdunda kalan, bisiklet alma hayaliyle biriktirdiği 61 lirayı gönderen Muhammet Demirci’ye ve ona bisiklet alan iş adamına da teşekkür ediyorum. İşte bu millet böyle aziz bir millettir” ded. “Başbakanımızın benden bahsetmesinden büyük mutluluk duydum” diyen Demirci de şunları söyledi: “61’i Trabzon’un plakası olduğu için seçtim. Bu olayın gazetelerde yer almasından sonra 4 bisiklet hediye edildi. Bunların 2’sini kardeşlerime, birini yurtta kalan arkadaşıma hediye ettim. 2 bisiklet daha gelecek ve bunları da Van göndereceğim.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.