İşte Inter Maçının 11'leri

İşte Inter Maçının 11'leri

Trabzonspor bugün, Şampiyonlar Ligi'nde kritik sınava çıkıyor. İtalyan devi İnter'i Avni Aker'de konuk edecek Bordo Mavililer, galibiyetten başka sonuç düşünmüyor...

Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında sahasında İtalyan devi Inter'le karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek gruptan çıkma konusunda avantaj sağlamaya çalışacak. 5 puan ve averajla CSKA Moskova'nın arkasında 3. sırada yer alan Bordo-Mavililer, Fransız Lille ile deplasmanda oynayacağı son maç öncesi puan kaybetmek istemiyor. 28 yıl sonra Avni Aker'de İnter'i konuk edecek Karadeniz ekibinde, Vittek ve Tayfun'un sakatlığı bulunuyor. Bursa'da Avrupa karşılaşması oynayan Volkan statü gereği bugün görev alamayacak.

Avni Aker'de son yaptıkları antrenman öncesinde futbolculardan Serkan Balcı ile basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazanmanın çok artıları olacağı maç, ama kaybetmemek de önemli." ifadelerini kullandı. Konuşmasının başında kente gelen İnter kafilesine 'hoşgeldiniz' diyen başarılı çalıştırıcı, "Onlara başarılar diliyorum. Futbolun bir yarışma olduğunu biliyoruz. Fair-play içinde güzel bir maç oynanmasını, dostluğa bir adım daha atılmasını diliyoruz. 28 yıl sonra tekrar şehrimizde İnter'i görmek mutluluk verici." açıklamasını yaptı. Güneş, maç başlayana kadar kendisinin, başladıktan sonra oyuncularının devreye gireceğini dile getirdi.

Efsaneler bir araya geldi

Trabzonspor'un, İnter'i 28 yıl önce 1-0 yendiği maçta forma giyenlerin de aralarında yer aldığı bazı efsanevi oyuncular, dün bir araya geldi. Büyük zafere imza atan Bordo-Mavili takımın kadrosunda bulunan Şenol Güneş, Hasan Şengün (Dobi Hasan), Hasan Vezir, Necati, Turgay, Levent gibi oyuncuların da yer aldığı futbolcular, Varlıbaş Alışveriş Merkezi organizatörlüğünde taraftarla buluşup sohbet etti.

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Zokora, Alanzinho, Halil, Burak.

İNTER: Cesar, Zanetti, Ranocchia, Samuel, Cicero, Stankovic, Motta, Cambiasso, Coutinho, Pazzini, Zarate

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 21.45

HAKEM: Martin Atkinson

YAYIN: Star TV

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.