İyidere Ak Parti'de Nöbet değişimi

İyidere Ak Parti'de Nöbet değişimi

Rize'nin İyidere ilçesi Ak Parti 4. Olağan Kongresi'nde Talat Tüfekçi Başkanlık görevini Eski Başkan Sabit Karafazlı'dan devraldı.

   İyidere Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen ve Talat Tüfekçi'nin başkan seçildiği Ak Parti İyidere İlçe 4. Olağan Kongresi'ne Rize Milletvekilleri Hasan Karal ile Nusret Bayraktar'ın yanısıra AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve çok sayıda Partili katıldı.

  Rize Milletvekili Hasan Karal, kongrede yaptığı konuşmada,  "Teşkilatımız açısından önem taşıyan ilçe kongrelerimiz devam ederken ilçe teşkilatlarımızın yapısından sorumlu olduğumuz gibi, kadro ve kadro yeniliklerini önceki seçmiş olduğumuz arkadaşlarımız gibi yeni seçilecek arkadaşlarımızı temiz, dürüst ve çalışkan kişilerden oluşturmak yegane görevimizdir. AK Partimizin Ak davasında bizlere katılan her birey artık millet için çalışan birer işçidir. İyidere Rize'mizin giriş kapısıdır. Bu yüzden İyidere'nin önemi aşikardır. Ben yeni seçilen arkadaşlarımıza bu güzel ilçemize hoş hizmetler vereceklerinden eminim. Eski yönetimde emeği geçenlere teşekkür ederken yeni arkadaşlarımıza da bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

   Karal'dan sonra kürsüye çıkan  milletvekili Nusret Bayraktar ise konuşmasında "Bütün ilçe teşkilat toplantılarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yaptığımız kongrelerin hepsi gayet mümtazam ve olumlu geçti. Teşkilatımızın yapılan kongrelerde birlik ve beraberliği gözümden kaçmadı. İyidere kongremizde nitekim bu dostane hava içinde geçti. İyidere teşkilatımızın başarıları gerçektende tartışılmaz. Başbakanımızın Rize'ye geldiğinde ilk olarak İyidere'yi göreceğinin farkındalığında ve bilincinde olunup çalışılmış. Bundan  sonraki arkadaşlarımızda bu bilinç ve titizlikle çalışacaklardır. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

   AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise konuşmasında "Teşkilatımız bünyesince yapmakta olduğumuz son ilçe kongremiz İyidere kongremizdir. İyidere Sayın Vekilimiz Hasan Karal'ında dediği gibi Rize'nin giriş kapısıdır. Önemi büyüktür. Hal böyle iken buradaki teşkilat yapısının da önemi büyüktür. İyidere'nin geldiği nokta bellidir. Sabit Karafazlı kardeşimiz İyidere'ye gerek kendi şahsi, gerek teşkilatı ile birlikte, gerekse İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ile beraber güzel çalışmalar sunmuştur. Görevi alan bütün arkadaşlarımızın yaptığı gibi bu misyondan alnı AK bir şekilde ayrılıyor. Ben kendisini tebrik ederken yeni ilçe teşkilatında görev yapacak tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum"  dedi.

İyidere İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu listesi :

Başkan Talat Tüfekçi, Veysel Karaduman, Meryem Hantal, Miktat Mete, Kasım Sandıkçı, Ömer Ömeroğlu, Dursun Özdemir, Şenay Erkut, Ramazan Karafazlı, Halit Çelik, Mustafa Kavalcı, Celal Tüfekçi, Yılmaz Çelik, Ali Temiz, Muharrem Kalkavan.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.