İzmir'de Eski Koca Dehşeti

İzmir'de Eski Koca Dehşeti

İzmir'in Konak İlçesi'nde reddedilen koca, eski eşini dövüp, kendi bileklerini de keserek yaşamını son vermek istedi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde 38 yaşındaki M.M.Ç., tekrar biraraya gelmek için boşandığı eşi 28 yaşındaki Dilek T. ile konuşmak amacıyla evine gitti. Ancak M.M.Ç. reddedilince, eski eşini dövüp, kendi bileklerini de keserek yaşamına son vermek istedi.

İkisi de tekstil işçisi olan M.M.Ç. ile Dilek T. ailevi ve ekonomik problemler nedeniyle yaklaşık 9 yıllık evliliklerini bir süre önce bitirdi. İki çocuğunun annesi ile defalarca bir araya gelmek için teşebbüste bulunduğu öğrenilen M.M.Ç., saat 01.30 sıralarında, Dilek T.'nin oturduğu Namık Kemal Mahallesi 424 Sokak 11 numaradaki eve gitti. Tekrar bir araya gelmek istediğini söyleyen M.M.Ç., reddedilince çılgına döndü. İddiaya göre, Dilek T.'yi dövmeye başlayan M.M.Ç., ardından da genç kadının gözleri önünde her iki bileğini kesti.

Evden gelen sesleri duyan Dilek T.'nin komşuları durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis, dövülen kadın ile bileklerinde kesik bulunan M.M.Ç.'yi görünce ambulans çağırdı. Eve gelen sağlık ekipleri yaralılardan M.M.Ç.'yi ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Dilek T.' de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay sırasında evde olduğu belirtilen iki çocuk, Dilek T.'nin yakınlarına teslim edildi. Her iki bileğinde de derin kesik bulunan M.M.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Dilek T.'nin de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.