Kadıköy İçin Miting Günü

Kadıköy İçin Miting Günü

Fenerbahçe Kulubü taraftarları, şike soruşturmasından bu yana yaşananları protesto etmek için Kadıköy'de buluştu.

Fenerbahçe Kulubü taraftarları, şike soruşturmasından bu yana yaşananları protesto etmek için Kadıköy İskele Meydanı'nda düzünleyeceği miting için toplanmaya başladı.

Sabah erken saatlerden beri İstanbul'un değişik bölgelerinden Kadıköy'e gelen taraftarlar, "Her şeyin farkındayız, sonuna kadar yanındayız" sloganıyla düzenlenecek mitinge katılmak için geldi.



Miting öncesinde iskele çevresinde oluşturulan barikatlarda polisler geniş güvenlik önlemleri aldı. Polisler, alana giren taraftarları tek tek kontrol ederek alana aldı. Sarı - lacivertli taratfarlar, Başkan Aziz Yıldırım ve kulüp için pankartlar hazırladılar.

Taraftarlar, yaşanan olumsuzlukları protesto etmek için alanda toplandıklarını ifade etti.

AYKUT KOCAMAN MİTİNGE KATILDI

Fenerbahçe Sportif Direktörü ve Teknik Sorumlusu Aykut Kocaman, sarı - lacivertli taraftarların düzenlemiş olduğu mitinge katıldı.

Genç çalıştırıcı Aykut Kocaman, Fenerbahçe taraftarlarının Kadıköy İskelesi'nde düzenlemiş olduğu mitinge katıldı. Alkışlarla kürsüye gelen genç teknik adam, taraftarlara hitaben şunları söyledi:



"Hep beraber burada olmak gurur verici. Bu olay gideceği yere kadar gidiyor. Burada Fenerbahçe teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bir bireyi olarak bulunuyorum."

Daha sonra basın mensuplarını açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Çok heyacanlı ve güzel bir gün. Fenerbahçe'nin gücü işte burada." diye konuştu.

Basın mensuplarının, "Mayıs ayını nasıl görüyorsunuz" sorusuna ise başarılı teknik adam, cevap vermedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.