Kadın polis koca kurbanı oldu

Kadın polis koca kurbanı oldu

Başkent'te kadın cinayetinin son kurbanı bir polis memuru oldu.

Ayrı yaşadığı eşinin işe giderken yolunu kesen polis memuru Ümit Karakafa, kendisi gibi polis olan eşi Gülşah Karakafa'yı silahla vurup öldürdü.
SÜREKLİ TARTIŞIYORLARDI

Karakafa, daha sonra aynı tabancayla intihar etti. Karı-kocanın şiddetli geçimsizlik nedeniyle tayinlerini farklı şehirlere çıkardığı öğrenildi.Olay, sabah saatlerinde Batıkent Mahallesi Çakırlar Mevkii Yeşilkent Sitesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Tokat'ta birlikte görev yapan polis memurları Ümit Karakafa ve eşi Gülşah Karakafa şiddetli geçimsizlik nedeniyle sürekli tartışıyordu. Kadının şikayeti üzerine Gülşah Karakafa'nın tayini Ankara'ya kocası Ümit Karakafa'nın tayini ise Eskişehir'e çıkarıldı.
ÖNCE EŞİNİ ÖLDÜRDÜ SONRA İNTİHAR ETTİ

İddialara göre, Ümit Karakafa'nın ayrı yaşadığı eşini tehdit etmeyi sürdürmesi üzerine genç kadın kocası hakkında tedbir kararı aldırdı. Gülşah Karakafa'nın Ankara'daki adresini öğrenen Ümit Karakafa, bu sabah evin önüne geldi. Karakafa, işe gitmek için siteden çıkan eşinin yolunu kesti. Yaşanan tartışmanın ardından beylik tabancasını çeken koca, eşine 4 el ateş etti. Ümit Karakafa daha sonra silahı kafasına dayayıp, intihar etti.

HALK OLAYI BALKONDAN İZLEDİ

İhbar üzerine olay yerin gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi site girişinde yaptı. Ambulansla Yenimahalle Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Siteye gelen polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sırasında cesedin etrafının branda yardımıyla kapatıldığı görüldü. Silah seslerine uyanan site sakinleri ise olayı evlerinin balkonundan izledi. Gülşah Karakafa'nın işe giderken yanında taşıdığı kıyafetlerinin ise bir poşet içinde olduğu görüldü.

Yapılan incelemenin ardından Ümit Karakafa'nın cenazesi morga kaldırıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.