Kalpar:'Çok değerli 3 puan aldık'

Kalpar:'Çok değerli 3 puan aldık'

Bank Asya 1. Lig'in 8. haftasın Bucaspor evinde oynadığı maçta Çaykur Rizespor'a maçın sonlarında yediği golle 1-0 yenildi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, "İki takımın oyuncularının bir haftada oynadıkları 3. maçta böyle bir performans göstermeleri, beklentilerin üzerinde oldu. Maçın ilk yarısında Çaykur Rizespor, ikinci yarısında biz üstündük. Futbolda böyle şeyler var. Zaman zaman yaşayacağız. Rakibimizi de kutluyorum. Ligin en iyi takımlarından birisine yenildik'' dedi.
Maçın içinde taraftarların tepki gösterdiği pozisyonu yorumlayan Karafırtınalar, "Hakem olsam ben de penaltı vermezdim. Ancak hakem maçta takdir haklarını Çaykur Rizespor lehinde kullandı'' diye konuştu.
Bucaspor'lu futbolcu Onur Çubukçu ise beklemedikleri bir futbol sergilediklerini ve Çayku Rizespor'un ilk yarı cesur bir futbol segilediğini belirtti. Bucaspor'lu futbolcu Emre Güral ise Kazanmak istedikleri bir maçı kaybettiklerini ve ileriki haftalarda kayıplarını telafi edeceklerini belirtti.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise müsabakanın kolay geçmeyeceğini bildiklerini, Bucaspor'un çok beğendiği bir takım olduğunu söyledi. Maçta iki takımında iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Kalpar, "Son dakikada da olsa golü bulup, maçı kazanmamız çok önemliydi. Çok değerli 3 puan aldık. Yukarıları hedefliyorsak, içerde ve dışarıda aynı kazanma arzusuyla mücadele etmemiz lazım. Emin adımlarla hedefimize ilerlemek istiyoruz. Önümüzde Konyaspor ve Kartalspor maçları var. İstikrarı
yakalayan takımlar şansı yakalayanlardır. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Çaykur Rizespor'lu futbolcu Bikoko ise seyir zevki açısından güzel bir maç olduğunu ve Bucaspor'un lig'in en zorlu takımlarından biri olduğunu söyledi. Çaykur Rizespor'lu futbolcu Şahinali Terzi ise açıklamasında iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve Konya maçınıda kazanarak üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.