Kalpar`ın Maç Sonu Değerlendirmesi

Kalpar`ın Maç Sonu Değerlendirmesi

Deplasmanda Adanasporu 2-0 ile geçen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın daha da farklı bitebileceğini belirterek "Devamı gelmeli " dedi.

"DAHA AKILLI VE SAKİN OLSAYDI SKOR ÇOK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adanaspor deplasman galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Adanaspor`un çok güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu, bu nedenle karşılaşmanın her iki takım açısından da zor geçtiğinin altını çizerek "rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha akıllı ve sakin olsaydık skor çok daha farklı olurdu" dedi.

Kalpar, "İç saha ya da deplasman diye bir şey yok. Ligdeki her takım, birbirini yenebilecek güçte. Biz fırsatları değerlendirdik. Taktik anlayışımızı, oyun disiplininden kopmadan uygulamamız gerekiyordu ve biz de bunu yaptık. Zaman zaman hata ve yanlışlar yaptık ama işin genelinde doğruları çok fazla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Gülen taraf olduğumuz ve kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha akıllı ve sakin olmaları halinde çok daha farklı bir skor elde edebileceklerini anlatan Kalpar, deplasmanda oynamanın telaşını yaşadıklarını söyledi. Yeni kurulan genç bir ekip olduklarına dikkat çeken Kalpar, Adana deplasmanından galip gelmenin kendileri için oldukça önemli olduğunu ve bunun devamını getirmek zorunda olduklarını kaydetti


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.