Kamyonet uçuruma yuvarlandı

Kamyonet uçuruma yuvarlandı

Antalya Çubukbeli mevkiinde kaygan yolda kontrolden çıkıp 50 metrelik uçuruma yuvarlanan kamyonetteki 3 kişi ölürken, 1 kişi yaralandı.

Öğle saatlerinde Antalya-Burdur karayolunun 40’ıncı kilometresindeki Çubukbeli Mevkii’nde meydana gelen kazada, 49 yaşındaki Kazım Akıncı yönetimindeki 07 BPM 39 plakalı kamyonet, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü Kazım Akıncı ile 37 yaşındaki Ali Rıza Işık ve 26 yaşındaki Rezzan Kutil ölürken, Ahmet Dağaçar yaralandı.

UÇURUMA HALATLA İNDİLE

Kazanın ardından olay yerine 112 ekipleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi ile polis ve jandarma sevk edildi.

Ekipler kamyonetin yanına, halat yardımıyla indi. Ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkarılan yaralı Ahmet Dağaçar, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Dağaçar’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitirenlerin cesetleri ise Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

BALIKESİR’E GİDİYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden Kazım Akıncı’nın inşaat teknikeri, Ali Rıza Işık ile Rezzan Kutil’in ise mühendis oldukları ve Antalya’da çalıştıkları inşaat şirketinin işleri nedeniyle Balıkesir’e gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

KAYITLARDA İSİMLER KARIŞTI

Antalya- Burdur karayolunun 40’ncı kilometresindeki Çubukbeli Mevkii’nde meydana gelen ve 3 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasında kayıtlara geçen isimlerde karışıklık olduğu belirlendi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, kazada 07 BPN 39 plakalı kamyoneti kullandığı ve yaşamını yitirdiği açıklanan Kazım Akıncı’nın kamyonetin sahibi olduğu ve kaza sırasında araç içerisinde bulunmadığını belirtti.

Kamyoneti Ahmet Dağaşar’ın kullandığı, Dağaşar’ın kazadan yaralı kurtarılarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alındığı açıklandı.

Kazada hayatını kaybedenlerden Kazım Akıncı olduğu sanılan kişinin ise 39 yaşındaki Ali Fuat Kılıç olduğu tespit edildi. Kazada Ali Fuat Kılıç’ın yanı sıra, Ali Rıza Işık ve Rezzan Kotil’in hayatını kaybettiği kaydedildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.