Karabük'te Feci Kaza 3 Ölü

Karabük'te Feci Kaza 3 Ölü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Ordu'dan İstanbul'a düğüne giden Yahya Arguç (28) yönetimindeki 52 BP 895 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Samsun Karabük yol kavşağına 200 metre kala aşırı hız sonucu önünde giden Resul Kulaksız (22) yönetimindeki 54 DK 695 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilde Safiye Arguç (16), İzzet Bayraklı(46) ve Ayhan Arguç hayatını kaybetti.
Yaralanan otomobil sürücüsü Yahya Arguç ile İlyas Kuru, Ayşenur Arguç (5) ve Gülistan Arguç (38) olay yerine gelen 112 ambulansları ile Karabük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Resul Kulaksız, sağ şeritte ilerlerken arkadan gelen aracın kendisine çarptığını daha sonra savrularak önünde durduğunu söyledi.
Bu sırada araç içinde şıkışan cesetler Karabük Belediyesi kırım ekibi tarafından çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden Ayhan Arguç’a ait cep telefonunun çalması üzerine Jandarma Üsteğmen telefonu açarak yakınlarına acı haberi verdi.

Bu sırada kaza haberini alan ve hayatlarını kaybeden Arguç soy isimli olanların yakını olan eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa da gelerek kazayla ilgili bilgi aldı.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.