Karal Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Karal Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Teşkilatı Türk Telekom Rize İl Müdürlüğüne ve Türk Telekom Bünyesinde Kurulan Çağrı Merkezine Ziyarette Bulundular

Türk Telekom Rize İl Müdürlüğünde Türk Telekom İl Müdürü Rüstem Koçal ve Assistt Genel Müdürü Adil Zembat tarafından karşılanan Rize Milletvekili Hasan Karal, Türk Telekom Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.
elekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal makamında Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Teşkilatı üyelerine Telekom'un Rize'deki yatırımları ve çalışmalarına yönelik brifing verdi. Türk Telekom Rize İl Müdürlüğü olarak bir çok başarı çalışmanın altına imza attıklarını belirten Koçal, Rize'nin kalkınması ve firmanın büyümesi için daha farklı projeleri gerçekleştireceklerini belirtti. 

Assistt Genel Müdürü Adil Zembat'ında bulunduğu toplantıda Milletvekili Hasan Karal, Rize'ye kazandırılması için çok mücadele ettiğini belirttiği çağrı merkezi hakkında Genel Müdür Zembat'tan bilgi aldı. Çağrı merkezi sektörünün giderek daha büyüdüğünü belirten Genel Müdür Zembat, "Önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde sektörün 10 kat büyüyeceğini tahmin ediyoruz. muhakkak ki bu büyüme de Rize'deki merkezimize yansıyacaktır. Bugün Rize'de beklediğimizin üzerinde başarı elde etmiş bulunuyoruz." şeklinde konuştu.

Assistt Çağrı Merkezinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'de istihdamın sağlanması için merkezin kapasitesinin daha da artırılması için gerekli olan desteği vereceklerinin altını çizdi.

 

Türk Telekom'daki ziyaretlerin ardından Alipaşa Köyü Yeni Camii mevkiinde kurulan Polis Meslek Yüksek Okulunu Ziyaret Eden Milletvekili Karal, inşaat çalışmalarına ve ihtiyaçlara yönelik Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ramazan Sarıca'dan bilgi aldı. Derslik ve İdari bina, Personel Lojmanı, Yatakhane ve Yemekhane olmak üzere dört binadan oluşan Polis Meslek Yüksek Okulu'nda incelemelerde bulunan Milletvekili Karal, PMY Okulu Müdürü  Ramazan Sarıca'ya ihtiyaçlara binaen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Müdür Ramazan Sarıca çalışmaların eksiksiz devam ettiğini belirtirken "Bütçe olarak herhangi bir sorun yaşamıyoruz. gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra bulunduğumuz noktaya inanılmaz katkılar sağlayacak bir yapı olacağız." dedi. Müdür Sarıca, okulun Spor ihtiyacına yönelik bölgede istimlak çalışması yapılması gerektiğini belirterek  köy haritası üzerinde Milletvekili Karala belirlenen noktaları gösterdi.PMYO Müdürü ve Köy Muhtarları, tam faaliyet halinde yaklaşık 750 kişinin yaşam alanı haline gelecek olan bölgenin ibadethane gereksinimi olacağı göz önünde bulundurularak hem köyde yaşayan vatandaşın hem de PMYO'nun kullanacağı bir camii yapımı için Milletvekili Karal'dan talepte bulundu.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.