Karal Federasyonunu Uyardı

Karal Federasyonunu Uyardı

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kendisini mecliste ziyarete gelen Rizeli Bürokratları ve Rize Dernekleri altında faaliyet gösteren yöneticileri uyardı ve birlik çağrısı yaptı.

Parti ve siyasi görüş ayrımı yapılmadan tüm Rizelilerin ortak amacı Rize’ye ve Rizelilere hizmet etmek olmalıdır.

Rize dernekler Federasyonu, Rizeli Bürokratların da katılımıyla Milletvekili Hasan Karal’ı ziyaret ettiler. Ziyaretçileri dinleyen Karal, Bizler genel konularda Rizelilik bilincini öne çıkartalım. İl başkanlığım döneminde bütün Rize’yi kucaklayabilmek ve ortak amacın Rize’ye hizmet etmek olduğu yepyeni bir bilinç oluşturabilmek gayesiyle siyasi parti ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklamaya çalıştım. Bizden siyasi anlamda farklı düşünen tüm sivil toplum örgütleriyle de politik münakaşaya mahal vermeden sadece Rize’ye hizmet etmek gayesiyle sürekli bir arada oldum. Bugünde milletvekili olarak aynı gayeyle çalışıyorum.  Ben Rize dernekleri federasyonları emrindeyim ancak onlardan da aynı hassasiyeti bekliyorum tek sesin çıkması gerekir o seste Rize’ye hizmet etmeyi haykırmalıdır’’ dedi.

Karal;  ‘’Benim Rize Dernekleri Federasyonu ile İlgili olarak 3 - 4 aydır yaptığım gözlemler sonucunda bir tespitim oldu. Rize de siyaset yaparken Rizeli bürokrat yok diyorlardı sürekli şikayetler alıyordum. Geldim baktım ki bürokrat çok ama bakıyorum ki çoğunun birbirinden haberleri yok. Bürokratlar TBMM’deki odaya yanıma geliyor, soruyorum: görüşüyor musunuz, tanışıyor musunuz diye, birbirlerini tanımıyorlar. Ben tanıştırıyorum. Ben bu konudan rahatsızım. Herkes bir birini kucaklamalı, Rizeliler burada Rize için tek vücut olmalıdır’’

Şu an dernekte gruplaşmalar görüyorum. Bunlar kabul edilemez. Ben gruplaşmalardan rahatsız oldum. Ben ayrılık gayrılık görmekten yana değilim. Ancak görünen o, federasyon yeniden kendini toparlamalı. Bizlerin farklı siyasi düşünceleri olabilir ama ortak noktamız Rize olmalıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.