Karal Yatırımlar İçin Mücadele Ediyoruz

Karal Yatırımlar İçin Mücadele Ediyoruz

Bütçe Çalışmaları Sonrası Rize'ye Gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Rize'deki Yatırımlara Yönelik AK Parti Rize İl Teşkilatıyla Birlikte Bir Dizi İncelemede Bulundu.

Rize'de yapılan yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ilk olarak yapımı devam eden Öğretmenler Evi binasını gezerken süren çalışmalarla ilgili İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, İl Milli Eğitim Müdürü Baki Kesicioğlu ile Öğretmenler Evi Müdürü Necmettin Yavaşi'den bilgi aldı. Karal, çalışmaların  biraz daha hızlandırılması yönünde talimat verdi.

Karal, daha sonra Gündoğdu beldesi Cumhuriyet çay fabrikası arkasındaki DSİ tarafından yürütülen menfez çalışmasını takip ederek projeyi yürüten DSİ yetkililerinden bilgi aldı.

Serbest Bölge Müdür vekili Mehmet Sivri'yi de makamında ziyaret eden Karal, Serbest Bölgede yürütülen faaliyetleri dinledi.


Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Sahil Spor Kompleksini gezen Karal, çalışmaların ne aşamada olduğuyla ilgili Gençlik ve  Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

Rize Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Rektör  Arif Yılmaz ile görüşerek İlahiyat Fakültesinin eksikleriyle ilgili bilgi aldı.

İncelemelerin ardından bir değerlendirmede bulunan Karal, Ankara'da Rize'ye yatırım kazandırmak için mücadele verdiklerini belirterek "Kazandırdığımız bu yatırımların ne aşamada olduğunu devam eden projelerle ilgili herhangi bir sorun olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz. Daha öncede çeşitli defalar belirttiğim gibi ülkedeki en önemli sorun takip sorunudur. yapılacak bu yatırımlarla ilgili doğa bilecek her hangi bir sorunun hemen müdahale edilerek çözüme kavuşturulması gerekiyor aksi takdirde belirlenen tarihler içerisinde bu yatırımların sonuçlanabilmesi mümkün olmuyor. Bu tespitleri yapabilmek için il teşkilatımızla birlikte çeşitli yatırımları yerinde inceliyoruz. Hızlandırılması gereken yerler varsa hızlandırılması için gayret gösteriyoruz." dedi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.