Karali Çay Satandına Büyük İlgi

Karali Çay Satandına Büyük İlgi

Ankara Kızılcahamam Asya Otelinde Karali Çay`ın sponsorluğunda 6.sı yapılan Tümsiad Genel İştişare Toplantısında Karali Çay standı başta Bakanlar olmak üzere siyaset ve iş Dünya`sının önemli temsilcilerini ağırladı. Karali Çay toplantıda kurduğu stantla 3 günde yaklaşık 5 bin kişiye çay ikramında bulundu.

Rize Çayının tanıtımı açısından  Dünya’da ve Türkiye’de fuar ,kongre ve toplantıların sponsoru olmak konusunda adımlar atan Karali Çay Antalya’da yapılan Tarım Kongresindeki Ana sponsorluğunun ardından şimdide Ankara Kızılcahamam Asya Otel’de yapılan 6. Tümsiad İştaşare Toplantısına sponsor oldu. 24-25-26 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleşen toplantıya siyaset ve iş Dünyasından bir çok konuk katılırken özellikle Karali Çay’ın standına ilgi büyüktü.



Karali Çay’ın standını ziyaret eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Tümsiad eski Başkanı Mehmet Yıldırım, Tümsiad Genel Başkanı Hasan Sert, ve Genç Tümsiad Geenel Başkanı Mustafa İç öz ziyaret etti ve Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mevlana  Karali ile sohbet etti.  Satandı 3 günde yaklaşık 5 bin kişi ziyaret ederek Karali Çayın verdiği Rize çayınıda yudumlamış oldu.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.