Karaliçay Ödüllerine bir yenisini daha ekledi

Karaliçay Ödüllerine bir yenisini daha ekledi

Karali çay “müşteri memnuniyeti vazgeçilemez ilkemizdir” anlayışıyla hizmetlerini sürdürüyor. Karali Çay, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden gerek yaptığı yenilikler gerekse de tüm personeliyle birlikte sağlıklı ve Türk damak tadına uygun lezzetli ürünleriyle , çay sektörünün öncü firmalarından biri olmaya devam ediyor...

 
        Firmamız  2006 yılında Organik çay üretimine  Güneysu ilçesi, Dumankaya köyünde başlamıştır.2011 yılından itibarende mustahsillerimizden gelen yoğun istek doğrultusunda  Fındıklı ve Çaykent fabrikalarımızda da organik çay üretimine başlanmıştır. Türkiye’de ilk defa organik çay yetiştirme projesine destek veren Karali Çay tesisleri uluslar arası geçerliliği olan ve Gıda  Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı ve kontrol yetkisi verilen Alman  BCS ÖKO GARANTİE firması  tarafından denetlenmektedir. Tüm üretim, işlenme ve paketlenme aşamalarımız BCS ÖKO GARANTİE tarafından kontrol edilmektedir. Bağımsız olarak yapılan denetimler sonrasında ürünlerimizin  organik  urun olarak  belgelenmiştir.
             Organik sertifikasını almış olan KARALİ ÇAY A.Ş .  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rize İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetlemeler sonucunda da örnek kuruluş olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Denetlemeler sonucunda teknik ve hijyenik olarak bütün şartları yerine getiren Karali Çay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rize İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirilmiştir.
  Konuyla ilgi açıklamalarda bulunan  Karali Çay  A.Ş. Kalite  Yönetim Temsilcisi sayın Güngör BALTACI ’’ Karali Çayın ürün çeşitliliği ve damak tadına uygun ürünlerle çay sektöründe büyük bir başarı elde etmesinin yanında, müşteri memnuniyetimizinde en yüksek seviyeye ulaşması bizleri mutlu etmiştir.Bizleri bu ödüle layık gören Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rize İl Müdürlüğü müze teşekkür ederiz ‘’ dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.