Kar`da Rafting Bir Başka

Kar`da Rafting Bir Başka

Rize'de kar soğuk yüzünü göstermişken birileri vardı ki inanılmaz bir şekilde denizde rafting ettiler.

Rize Belediyespor Kulübü rafting ve kano sporcuları sezona iddialı hazırlanıyor. Soğuk havaya yağan kar’a aldırmayan Rizeli gençler rafting idmanlarına Karadeniz’in soğuk suyunda devam ettiler.

 

Yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da çalışmalarını aksatmayan Rize Belediyespor Külübü Rafting takımı kar yağışına aldırmadan Dünya Şampiyonasına hazırlanıyorlar.


Yaşları 14 ile 17 arası olan gençler aileleri ve hocaları gözetiminde yaptıkları idmanda hem kano dalında kürek çektiler hem de rafting dalında ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. İdman bittikten sonra soğuk suda botlarını devirerek poz verdiler.


Rize Belediyespor Su Sporları Antrenörü İbrahim Sarı yapmış olduğu açıklamada; “Takımlarımızın rutin çalışmaları aksamadan devam ediyor. Haftada yaklaşık 3 ila 4 gün denizde antrenman yapıyoruz. Bunun yanında hafta sonlarını da nehir inişine ayırıyoruz. Bu hafta kar nedeniyle idmanı iptal etmiştik ama arkadaşların yoğun ısrarı üzerine denizde idman etmeye karar verdik. Gençler hem yaptıkları işten zevk alıyorlar hem de hırslılar. Kanları deli bunların. Başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.