Kartal Maçında Bilet Sıkıntısı

Kartal Maçında Bilet Sıkıntısı

Çaykur Rizespor`un sportif As Başkanı Bekir Mete Kartal maçında Rizespor taraftarlarının bilet sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor`un sportif As Başkanı Bekir Mete takım içinde iyi bir beraberlik ve kardeşlik bağı bulunduğunu söyleyerek “Şu an takım olarak iyi bir yerdeyiz. Siz basın mensuplarıyla ve taraftarımız ile  iyi bir beraberliğimiz var. Bu beraberliğimizi devam ettirmemiz gerek. Sizlerden ve taraftarımızdan dış sahalarda da bizimle olmanızı bekliyoruz. Yönetim olarak işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum. Rizespor taraftarlarının bizlerden beklentileri var, bu beklentileri karşılamak için buradayız” dedi.


Çaykur Rizespor`un sportif As Başkanı Bekir Mete sezon başında alt yapıdan takıma üç oyuncu kattıklarını söyleyerek “Bizim düşüncemiz her yıl alt yapıdan A takıma birkaç oyuncu katmaktı. Bu yıl bunu başardık. Şimdide Serkan Tarakçı isimli bir oyuncumuzu da A takıma kattık ve bu oyuncumuz A takım ile birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Dileğimiz bu sayıların artmasıdır” dedi.

İstanbul da hafta sonu oynanacak olan Kartalspor maçında Rize taraftarına az yer verildiğini söyleyen Çaykur Rizespor`un sportif As Başkanı Bekir Mete “Kartalspor’a karşı geçen yıla kadar şansımız tutmuyordu. İlk kez geçen yıl Kartalspor u orada yendik. 8 bin bilet Rize taraftarına ayrılmıştı. Bu sezon bu beklentimize olumsuz cevap verildi. Az miktarda seyircimize yer verileceğini düşünüyoruz” dedi.

İstanbul da taraftar sıkıntısı yaşamadıklarını söyleyen Rizespor transfer komitesi üyesi Bekir Mete “Kartal maçında taraftarımız işini bilir, bu maçta taraftar sıkıntımızın olacağını düşünmüyorum. Rizeliler istediği zaman stada girerler, aynı seyirciyi Rize de de bekliyoruz. Takımda sakatımız yok, kalecimiz Ramazan iyileşti ve takımda ki yerini alabilecek durumda, hocamızın izin vermesi durumunda yerini alacaktır. Cezalı oyuncularımız yerine oynayacak oyuncular var, sıkıntı olacağını düşünmüyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.