Kartal'da yaşayan Rizeliler'e sitem..

Kartal'da yaşayan Rizeliler'e sitem..

Kartalspor'un Rizeli yöneticisi Kerem Çeboğlu Kartal'da yaşayan Rizelilere sitem etti..

Kartalspor’da futbol şube sorumluluğunu Bayram Kanaç’la birlikte yürüten, Kartal’da doğup büyüyerek yaşamını devam ettiren ve aynı zamanda iş hayatını sürdüren muhasip üye Kerem Çeboğlu, “Aslen Rizeli olmama rağmen, Kartal'da yaşayan ve para kazanan biri olarak Kartalspor’a gönül verdim, yönetime girerek maddi ve manevi olarak elimden geleni bu takım için yapmaya çalışıyorum. Benim gibi aslen Rizeli olup Kartal’da yaşayan ve yaptıkları işlerle ülke çapında marka olan kişilerin Kartalspor’a destek olması gerektiğini düşünmekteyim. Ama ne var ki Kartal’da bulunan ve tanınan çok değerli Rizeli büyük iş adamları, uzun yıllardır yaşadıkları ilçenin takımı olan Kartalspor’a hiçbir destek göstermemektedir. Yılın 300 gününü Kartal’da geçiren bu önemli iş adamları Rizespor’a hem maddi hem de manevi anlamda destek çıkmaktalar. Elbette aslımızı inkar etmiyoruz, ama artık Kartalla özdeşmiş olan bizlerin asıl memleketimizi Kartal’dan ayrı düşünmememiz gerekir. Çünkü Kartallılar senelerdir isimlerini, markalarını duydukları Kartal’da yaşayan Rizelilerden bu desteği beklemektedir.” dedi.

Bunun yanı sıra hafta sonu oynayacak Kartalspor - Rizespor karşılaşması hakkında Rizespor Sportif As Başkanı Bekir Mete’nin seyirci sayısının arttırılması talebini internet haber sitelerinden öğrendiğini belirten Çeboğlu, “Kulübümüze bu konu hakkında yazılı ya da telefonla hiçbir bildirim gelmemiştir.

Ne var ki ebedi dostluğumuz bulunan Rizespor’dan böyle bir talep gelmeden stat kapasitesinin %5’i olan 360 kişi yerine 800 kişilik yer Rizespor taraftarlarına ayrılmıştır. Kartalspor yönetimi olarak bu gibi durumların iki kulüp arasında sorun olmayacağını, sağlıklı iletişimle halledilebileceğini düşünüyoruz.” açıklamasını yaptı.

Destek istedi..
Çeboğlu ayrıca Pazar günü oynanacak karşılaşmada taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Çeboğlu; “Son oynadığımız Karşıyaka maçında alınan mağlubiyet sonrasında, moral bozukluğunu kısa sürede üzerimizden atarak Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladık. Üst sıraları zorlamak adına bu hafta sonu Rizespor karşılaşmasından mutlak 3 puan almak istiyoruz. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve tüm kulüp personeli kenetlenmiş ve inanmış durumdayız. En büyük destekçimiz olan ve yıllardır Kartal deplasmanını zorlu deplasmanlar arasına sokarak, takımımıza maç kazandıran Kartalspor taraftarının da bu maçta stadı doldurarak, skor ve sonuç ne olursa olsun maçın bitiş düdüğüne kadar desteklerini esirgemeyeceğine inanıyoruz. Fair play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olması en büyük temennimiz. Umarız istediğimiz sonucu alarak yolumuza devam ederiz.” dedi.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU
Öte yandan Kartalspor-Rizespor müsabakasının bilet fiyatları belirlendi.

Misafir takım tribünü : 25,00 TL (800 kişi)
Kapalı Tribün: 25,00 TL
Kale arkası Açık Tribün: 5,00 TL

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.