Kastamonu'da Gelin Kaynanasını Öldürdü

Kastamonu'da Gelin Kaynanasını Öldürdü

KASTAMONU merkeze bağlı Kurt Köyü’nde 36 yaşındaki Melek Akkaya, tartıştığı kayınvalidesi 72 yaşındaki Fevkiye Akkaya’yı başına piknik tüpü ile vurarak öldürdü.

Kastamonu’nun merkeze bağlı Kurt Köyü’nde gelin-kaynana tartışması cinayetle son buldu. İki katlı ahşap evde birlikte oturan ve daha önceden de sık sık aralarında tartışma yaşanan Fevkiye Akkaya ile 8 yıllık gelini 2 çocuk annesi Melek Akkaya, bugün saat 11.00 sıralarında bir kez daha tartıştı. Melek Akkaya’nın annesi ile telefonla konuştuğu sırada kayınvalidesinin müdahale etmesi nedeniyle başlayan tartışma karşılıklı hakaretlerin ardından kavgaya dönüştü. Çiftçilik yapan eşi tarlada çalıştığı sırada meydana gelen olayda Melek Akkaya, eline geçirdiği piknik tüpü ile kayınvalidesi Fevkiye Akkaya’ya vurdu. Yaşlı kadın başına aldığı darbe ile acı içinde yere yığıldığında öfkesini alamayan Melek Akkayı, bu kez süt güğümü ile vurmaya devam etti.

KAPIYI ÇEKİP EVDEN GİTTİ

Ağır yaralanan Fevkiye Akkaya yerde kanlar içerisinde baygın vaziyette yatarken, gelin Melek Akkaya ise küçük çocuğunu kucağına alarak evden ayrıldı. Gürültüler üzerine komşuların yaptığı ihbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri yaşlı kadını yerde baygın halde buldu. Vakit kaybetmeden Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fevkiye Akkaya yolda hayatını kaybetti. Soruşturma başlatan jandarma olay sonrası evden ayrılan gelin Melek Akkaya kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

1998 yılında eşini hastalıktan, bir çocuğunu da Bolu’da bir trafik kazasında kaybettiği öğrenilen 3 çocuk annesi Fevkiye Akkaya’nın cesedi hastane morguna alındı. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı inceleme sonrası yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Evde inceleme yapan jandarma piknik tüpüne de el koydu.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Melek Akkaya, kucağındaki küçük çocuğu ile adliyeye geldi. Adliyede ilk olarak Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan Melek Akkaya’nın dün akşam eşiyle tartıştığını sabah ise annesi ile telefonla konuştuğu sırada kayınvalidesi ile kavga etmeye başladığını,tartışmanın büyümesine üzerine sinirlerine hakim olamayarak vurduğunu itiraf ettiği öğrenildi. Melek Akkaya, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkeye sevk edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.