Kavga edenleri öldürerek ayırdı

Kavga edenleri öldürerek ayırdı

Yusuf A. Bahçelievler'de bir parkta kavga eden iki arkadaştan birini öldürürerek diğerini yaralayarak ayırdı.

Bahçelievler'de bir parkta kavga eden iki arkadaşı döverek birini öldürdüğü diğerini de yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf A. tutuklandı.
KAVGA ETMEYİN DİYE UYARDI

Bahçelievler Zafer Mahallesi Vadi Sokak üzerinde bulunan parkta, 2 Temmuz günü saat 02.00 sıralarında, Ahmet Olgun (61) ile Hakkı Parlak (51) birlikte alkol aldıktan bir süre sonra birbirleriyle kavga etmeye başladı. İddiaya göre, o sırada oradan geçen bir kişi, iki kafadarı kavga etmemeleri konusunda uyardı. Uyarıya tepki gösteren iki arkadaş ile bu kişi arasında kavga çıktı. Kavga sırasında alkollü olduğu belirtilen iki arkadaş feci şekilde dayak yedi.
KAMERA TESPİT ETTİ

Mahalleli tarafından hastaneye kaldırılan iki arkadaştan Ahmet Olgun, tüm müdahalelere rağmen bir gün sonra hayatını kaybetti. Hakkı Parlak'ın ise burnunun kırıldığı belirtildi. Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay sonrası kaçan kişiyi bulabilmek için parkın etrafındaki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Olay öncesinde parka doğru yürüdüğü kameraya yansıyan 29 yaşındaki Yusuf A. yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen ve uyuşturucudan sabıkalı olduğu belirlenen Yusuf Adıyaman, Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulandı. Sorgulamada Yusuf Adıyaman, kavga ettikleri için uyardığı bu kişilerin kendisine karşılık verdiğini ve bunun üzerine dövdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yusuf A. adliyeye sevkedildi ve tutuklandi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.