Kosova Heyetinden RÜ`ye Ziyaret

Kosova Heyetinden RÜ`ye Ziyaret

Kosova Demokratik Türk Partisi Milletvekili Enis KERVAN ve beraberindeki heyet Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Misafirlerini toplantı salonunda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aynı zamanda Kosova Meclis Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Milletvekili Enis KERVAN ile birlikte Şari Dağ ve Doğu Sporları Kulübü Başkanı Sadık SHPORTA, Kulübün Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan FUSHA, Nevron SKENDERİ, Kosova Dağcılık ve Alpinist Federasyonu as başkanı Kazim TOPOYAN ve Kaçkar Dağcılık Rafting Kulübü Başkanı Mehmet Emin AYHAN, Kulübün yönetim kurulu üyeleri Köksal HAPELOĞLU, İsmail ÇELİK ve Av. Salih GEZMİŞ’in katıldığı ziyaret programında iki ülke arasındaki sosyal ve kültürel ilişkiler üzerinde duruldu. Rize Üniversitesi’nden Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Hasan TURGUT, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan ER ve Özel Kalem Müdürü Mehmet KALEM de görüşmede hazır bulundu.

 Türkiye’nin desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini kaydeden Kosova Demokratik Türk Partisi Milletvekili Enis KERVAN, Rize Üniversitesi’ni Kosova’ya davet etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ; Üniversite olarak, iki ülkenin gelişimine katkı sağlayacak her çalışmaya gönülden destek vereceklerini ifade etti.


     Kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten Kosova Demokratik Türk Partisi Milletvekili Enis KERVAN, günün anısına Osmanlı incisi olarak kabul edilen Prizren şehrinin tablosunu RÜ Rektörü Prof. Dr. Arif YILMAZ’a hediye etti. Rektör Prof. Dr. Arif YILMAZ da Rize Üniversitesi şiltini Kosova Milletvekili Enis KERVAN’a takdim etti. Ziyaret toplu halde fotoğraf çekimiyle sonra erdi. 





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.