Külünkoğlu:'Yatırım için havaalanı gerekli'

Külünkoğlu:'Yatırım için havaalanı gerekli'

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu, Rize'nin yatırım çekebilmesi için havaalanının gerekli olduğunu söyledi.

Külünkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Rize'ye yapılacak havaalanı ile ulaşım altyapısının çok önemli oranda güçleneceğini, bu sayede de daha hızlı bir kalkınma olacağını belirtti.
   
Doğu Karadeniz bölgesinde bulunan Rize'yi kalkındırmanın en önemli yollarından birinin havaalanı olduğu ifade eden Külünkoğlu, şunları kaydetti:  ''En modern ve hızlı ulaşım aracı olan havayolu taşımacılığı ülkemizin en doğu illerinden biri olan Rize için artık şart olmuştur. Çünkü ilimiz ve bölgenin coğrafi güzelliği insanları her geçen gün daha fazla kendine çekmektedir. Artık dünyanın tanıdığı Ayder ve Anzer yaylalarımız vardır. Bunların yanında güzellikleri ile insanları büyüleyen diğer yaylalarımız bulunmaktadır. Bu yaylalarımız artık insanları deniz turizminden yayla turizmine çeken en önemli merkezler olmuştur. Ayrıca kış döneminde kayak turizminin yapılacağı yerler olacaktır. Bu güzellikleri görebilmek için insanları bölgeye en kısa sürede getirmemiz gerekmektedir. Bu da en hızlı ulaşım aracı olan havayolu ile olmaktadır.''

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.