Kutsal Topraklara Yolculuk

Kutsal Topraklara Yolculuk

Hacla yeryüzüne gelişimizin anlamını tekrar tekrar anlamaya ve kavramaya çalışmamıza vesile olacak hac ibadetini ne yazık ki kota nedeniyle herkes istediği anda yerine getiremiyor. Kota nedeniyle hacca gidecek adaylar kura çekimiyle belirleniyor. bu yıl da yapılan kura çekiminde Türkiye'den sadece 74 bin aday hacca gideceği belirlendi.kura çekiminde çıkmayan adaylar ise hayallerini bir sonraki yıla bıraktı.

Kura çekiminde yüzü gülen 74 bin adaylardan %60 ı diyanetle gidecek olurken %40 ı ise özel firmaları tercih ederek kutsal topraklara gidecek.

Bu yıl başvuru yapan ve kura sonucu hacca gitmeye hak kazanan hacı adayları kutsal topraklara ayak basacakları günü heyecanla beklerken  Yıllardır başarıyla sürdürdüğü organizasyonlarla takdir toplayan Torlak Turizm bu yıl da hacı adaylarının sorunsuz bir şekilde hac farizasını tamamlaması için büyük emek harcıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Torlak turizmin sahibi İsmail Torlak Kayıtların 4 haziran 2012 pazartesi günü başlayacağını ve  Kura da çıkan adayların  olan kayıtlar için torlak turizmin Rize,Trabzon,İzmir ve İstanbul şubelerine başvurup kayıtlarını yaptırabileceklerini kaydetti.

Torlak ayrıca hazırlıkların tamamlandığını ve her yıl olduğu gibi bu yıl da Torlak turizmin harem-i şerife yakın konaklama tesisleri ve tecrübeli din adamlarıyla hacı adaylarına hac yolculuğunu sorunsuz tamamlama imkanı sunacaklarını kaydetti.

www.torlakturizm.com

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.