merdiven boşluğunda çanta içerisinde bebek bulundu

merdiven boşluğunda çanta içerisinde bebek bulundu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir apartmanın merdiven boşluğunda çanta içerisinde battaniyeye sarılı halde yeni doğmuş bir erkek bebek bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Fiskobirlik Caddesi 12 numaralı apartmanın merdiven boşluğunda saat 22.30 sıralarında bebek ağlama sesi duyan vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat'a haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bir çanta içerisinde battaniyeye sarılı halde buldukları erkek bebeği 112 ekiplerine teslim etti. Mahalle sakinleri soğuk kış gününde merdiven boşluğuna bebeği bırakan kişilere tepki gösterdiler. Bebeğin bulunduğu çantanın içerisinde çok sayıda çocuk bezinin olduğu
gözlendi. Erkek bebeğin Fatsa Devlet Hastanesi Arslan Aydınlık Acil Servisi'nde yapılan ilk kontrolünde genel durumunun iyi olduğu belirtilirken, acil doktoru bebeğin karnının aç olduğunu söyledi. Bir haftalık olduğu tahmin edilen erkek bebeğin 2 kilo 900 gram ağırlığında olduğu belirlendi.
Acil Servis Doktoru Kerim Adar, bebeği ileri tetkik ve tahlillerini yapmak için yeni doğan servisinde müşahede altına aldıklarını belirterek, "Bundan sonrasında ailesinin bulunacağını ümit ediyoruz. Savcılık tarafından incelemeleri yapılacak. Bizim için önemli olan bebeğin sağlığı, bunun için gerekenler hastanemiz tarafından yapılıyor. Bu şekilde takip edeceğiz" dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.