Miniklerden başkan Bakırcı'ya ziyaret

Miniklerden başkan Bakırcı'ya ziyaret

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı ziyaret eden minik çocuklar Başkan Bakırcı'ya sevgi gösterisinde bulunurken aynı zamanda Başkanı şaşkına uğrattı. Başkan Bakırcı da şaşkınlığını bir itirafta bulunarak belirtti.

Gülbaharhatun Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bakırcı itirafta bulunarak! "Şimdiki çocuklar çok zeki. Onlara sen bilmezsin bile diyemiyorsun..." dedi.

Gülbaharhatun Anaokulu 6 yaş grubu minik öğrenciler, beraberindeki öğretmenleriyle Başkan Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret ettiler. Çocuklar başkan amcalarına yaptıkları işleri gösterirken başkanda çocuklara çikolata ve balon hediye etti.


Devrin çocuklarının çok zeki ve anlayışlı olduğunu belirten Başkan Bakırcı; “Bizim zamanımızda böyle değildi. Torunlarımdan iyi biliyorum. Şimdiki çocuklara sen bilmezsin bile diyemiyorsun. Ya biliyor yada öğrenmek istiyor. Burada değerli öğretmenlerimize büyük iş düşüyor. Geleceğimizi çocuklarımız üzerinden şekillendirecek öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.