MÜSİAD Rize'den Emniyet Müdürüne Ziyaret

MÜSİAD Rize'den Emniyet Müdürüne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Yenice’ye makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenice, şehrin sorunlarının konuşulduğu ziyarette, “Asayiş açısından şehrimizin pek bir sorunu yok fakat yer yer yol çalışmaları nedeniyle trafikte aksamalar oluyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” dedi.

Sözlerinin devamında Yenice, “Şehrimizde faaliyet gösteren işadamlarının istihdama vermiş oldukları katkı toplumun güvenliği açısından çok önemlidir. İstihdama yapılan katkı suç ve suçluluk oranını aşağıya çekmektedir” şeklinde konuştu.

Suçun önlenmesi konusuna ağırlık vereceklerini söyleyen Emniyet Müdürü Yenice, “Bireysel yapılan çalışmalar kısa vadede başarılı olur. Birlikte hareket ederek uzun vadeli başarılara ihtiyacımız var. Bu konuda Sivil Toplum Kuruluşlarından destek bekliyoruz” dedi.

Ziyarette MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, dernek faaliyetleri ve işleyişi hakkında kısa bilgiler aktardıktan sonra, “Önceki emniyet müdürümüz şehrimizde önemli çalışmalara imza attı. Yeni müdürümüz Hüseyin Yenice’nin de aynı başarıyı artırarak devam ettireceğine inancımız tamdır. Bunun için Rize’nin asayişinin ve emniyet hizmetlerinin sağlanması açısından cefakar polisimiz ile birlikte MÜSİAD olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” dedi.



Temizel, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, aylık olarak yapılan ‘Müstakil Düşünceler’ toplantısına konuşmacı konuk olarak davet etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.