MÜSİAD’dan Vali Çakır’a Ziyaret

MÜSİAD’dan Vali Çakır’a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Cem Temizel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize Valiliğine yeni atanan Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel ve beraberinde Şube Başkan Yardımcıları Mahmut Dabak, Mehmet Ali Kopuz, İsmail Bostan, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Türüt, Ahmet Kılıç, Muharrem Çepni ve Kurucu Başkan Yılmaz Çoruh, Çorum Valiliğinden Rize Valiliğine atanan Nurullah Çakır’ı makamında ziyaret ederek, Vali Çakır'a 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak başarılar diledi. 

 

MÜSİAD Başkanı Temizel, “Kamu sektörünün ağırlıkta olduğu Karabük ve özel sektörün başarılı olduğu Çorum illerimizde görev yapmış olmanızın getirdiği avantajlardan ve bu illerdeki tecrübelerinizden ilimiz istifade edecektir. Bu durum ilimizde yaşayan bireyler ve bizler gibi ticari faaliyet gösteren kişilere de değer katacaktır. Bu manada yeni görevinde kendilerine şahsım ve camiam adına hayırlı olmasını diliyor ve şehrimizin sorunlarının çözümü konusunda sivil toplum kuruluşu olarak bizlere verilecek her konuda elimizden gelen gayreti göstererek görev almaya hazır olduğumuzu belirtiriz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakır, tüketerek büyünülemeyeceğini ve bu doğrultuda üretmemiz gerektiğini belirterek, "İlimizdeki öncü sivil toplum kuruluşu olarak sizlere üretimin teşvik edilmesi konusunda önemli görev düşmektedir. Bizler de ilimizde bulunan yerel yönetimler, idareciler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak düşünerek ve hareket ederek, şehrimizin sorunlarını belirleyerek hep birlikte güç birliği yapacak ve sonuca ulaşacağız" diye konuştu.

 

 

Ziyaret sonunda Rize Valisi Nurullah Çakır, Şube Başkanı Cem Temizel ve beraberindeki heyete teşekkür etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.