Mustafa Kamalak'tan Rize Günlerine Övgü

Mustafa Kamalak'tan Rize Günlerine Övgü

Ankara'da yapılan Rize Günleri etkinliklerini ziyaret edenler arasında yer alan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak "Rizeliler bu ve benzeri etkinlikleri çok başarılı bir şekilde yapıyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbey, Rize İl Başkanı Hasan Uzun  ve beraberindeki heyet ile AKM'de açılan Rize Günleri etkinliğine katıldı. Kamalak, Rize'ye has ürünlerin sergilendiği standları gezerek yetkililerden bilgi alırken ikram edilen çayın tadına da baktı.

Rize Günlerine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Kendirli Belediyesinin standını da gezdi.  Yoğun ilgi gören Kendirli Belediyesinin standını ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Rizeliler bu ve benzeri etkinlikleri çok başarılı bir şekilde yapıyorlar. Bu hava şartlarında, bu soğukta yaşanan bu kalabalık, elverişsiz hava şartlarına rağmen bu yoğunlukta insan kitlesini buraya toplamak bu başarının en bariz göstergesidir” açıklamasında bulundu.


Kurulan stantları tek tek gezen Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak daha sonra  etkinlik alanından ayrıldı.







Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.