Nizamettin Aytemiz Öldürüldü

Nizamettin Aytemiz Öldürüldü

Tuzla'da Grand Sidoma otelinin sahibi Nizamettin Aytemiz, oteldeki bürosunda oturduğu sırada, dışarıdan kaleşnikof otomatik tüfekle ateş açan bir kişi tarafından öldürüldü.

Tuzla'da Grand Sidoma otelinin sahibi Nizamettin Aytemiz, oteldeki bürosunda oturduğu sırada, dışarıdan kaleşnikof otomatik tüfekle ateş açan bir kişi tarafından öldürüldü. Saldırgan olayda kullandığı silahı bırakarak olay yerinden kaçtı. "Laz Nizam" lakabı ile tanınan Nizamettin Aytemiz iki yıl önce Rize'nin Ardeşen ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı.

Tuzla'da bulunan Grand Sidoma otelinde dün gece saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda oteldeki bürosunda oturan Nizamettin Aytemiz silahlı saldırıya uğradı. Büronun dışarı bakan cam duvarından otomatik bir silahla açılan ateş sonucu Nizamettin Aytemiz hayatını kaybetti. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada saldırganın olayda kullandığı kaleşnikof otomatik silahı otelin havuzuna atarak kaçtığı belirlendi. Silah balistik inceleme için Kriminal polis laboratuarına gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada "Laz Nizam" lakabı ile tanınan Nizamettin Aytemiz'in 2 arkadaşı ile birlikte 14 Ekim 2010'da Rize'nin Ardeşen ilçesinde silahlı saldırıya uğradığını tespit etti. Bu saldırı sırasında bir kurşunun Nizamettin Aytemiz'in yanağını sıyırdığı işadamının ölümden döndüğü belirlendi. Polis eski bir husumet yüzünden meydana gelmiş olabilecek cinayetin esrarını çözmek için operasyonların aralıksız sürdüğünü belirttiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.