Nuran Alim Yeniden Başkanlığa Seçildi

Nuran Alim Yeniden Başkanlığa Seçildi

Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Kongresi'nde Nuran Alim yeniden başkanlığa seçildi. İşte Alim'in yeni yönetim kurulu listesi:

  Ak Parti Rize İl Kadın Kolları 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Nuran Alim yeniden başkanlığa seçildi.

  Cuma günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, partililer ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı kongrede başkanlığa yeniden Nuran Alim seçildi.

  Başkan Alim kongrede yaptığı konuşmada, "Başta Başbakanımızın da dediği gibi kadınsız bir siyaset düşünülemez düşüncesi ve ilkesi ile bugüne kadar yaptığımız azim ve gayret dolu çalışmalarımız bugün görüyorum ki meyvelerini vermiştir. Ak Parti'nin Ak davasına yakışır bireyler olarak çalışmalarımızı sürdürdük." dedi.

  Şahsı ve kadın kolları adına bugüne kadar bu yolda destek veren ve hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıyla vatandaşalara bir kez daha teşekkürü bir borç bilidğini kaydeden Alim, sözlerini şöyle tamamladı: Kendi adıma ve kadın kollarımız adına bugüne kadar bize bu yolda destek veren bütün arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürleri bir borç bilirim. Görev aldığımız ilk günden, bu kutsal görevi götürdüğümüz o son güne kadar sorumluluklarımızın tek tek farkında ve bilincinde olarak yine yeniden daha azimli daha gayretli çalışacağız.


MİLLETVEKİLİ KARAL'DAN BAŞKAN ALİM'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

   Rize Milletvekili Hasan Karal ise kongredeki konuşmasında, "Partimizi ilk kurduğumuz günlerden itibaren Partimizin en müstesna köşesini kadın kollarımız için ayırdık. Kadın kollarını teşkilat içerisinde en güzel bir şekilde kurumsallaştıran bir parti var ise bu AK Partiden başkası olamaz diye düşünüyorum. Bu durum ilçe merkez binalarımız içinde geçerlidir. İlçe teşkilatlarımızın da en müstesna yerleri kadın kollarımıza aittir. Bu alt yapı ve zeminle yola çıktığımız için bunun hakkını da sayın Nuran Alim en güzel şekilde vermiştir." dedi.

Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim'in yaptığı başarılı çalışmaların ne denli güzel olduğunu her kesimini bildiğini ve bundan dolayı burada zaman alacağından bir kez daha anlatmaya gerek olmadığını kaydeden Milletvekili Karal, "Her zaman söyledim yine söylüyorum eğer bizler bugün milletvekili ya da bir makam sahibi olarak hizmet veriyor isek bu sizlerin sayesindedir. Emek veren bütün eski Kadın kolu üye ve başkanlarına teşekkür ederken tekrar başkan seçilen Nuran Alim ve ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum." dedi.


İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Nuran Alim Başkanlığı'ndaki Ak Parti Rize İl Kadın Kolları'nın yeni yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Suna Uçak, Emine Aktaş, Sibel Mavi, Meral Usta, Nurten Kolçak, Sunay Balcıoğlu, Yadigar Birinci, Safiye Kazdal, Merve Gümüş, Merve İhtiyar, Emel Mandev, Ayfer Gündoğan, Emine Güngör, Sebahat Hut, Nihal Sargın, İrem Baş, Zeynep Akpınar, Necibe Oflu, Nazmiye Mısır, Nurten Şahinoğlu, Sevil Mataracı, Semiha Uzun, Nakiye Cerah, İlknur Yılmaz, Nurdan Boşnak, Neila Coşkun, Adile Torpil, Leyla İslamoğlu, Bahriye Aksoy, Seval Kazmaz, Elif Demir, Yücel Bayraktar, Nurgül Beşikçi, Ayşe Sarıhan, Zeynep Kara, Sevim Kasap, Gülşen Yılmaz, Ümmügül Merve Yılmaz, Berrin Kutay.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.