Nurullah Çakır: Rize Zor Bir Bölge

Nurullah Çakır: Rize Zor Bir Bölge

Rize Valisi Nurullah Çakır, bugüne kadar görev yaptığı bölgeler arasında Rize`nin, coğrafi konumu itibariyla en zor yer olduğunu söyledi.

Rize Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Kasım 2012 Olağan Meclis Toplantısı, Vali Çakır başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Genel Meclisi ve Birlik üyeleri Rahmi Metin, Muhammet Agun ve Emin Kanbur ile merkez ilçeye bağlı 62 köy muhtarı katıldı.

Vali Çakır, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çalışma şartları bakımından geçmişle bu günü kıyasladığımızda, ülkemizin yakalamış olduğu ekonomik büyümeye paralel olarak hem teknik hem de yasal düzenlemeler anlamında gelişen şartlar sayesinde çok daha iyi bir noktada olduğumuzu görüyoruz. Hükümetimiz tarafından hizmetlerin yürütülmesinde KÖY-DES`in bir sistem olarak öngörülmesi ve aktif çalışmalarla başarılı hizmetler üretmesi, aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlayacaktır.

vali-cakir.jpgBu imkanları bizlere sağlayan başta Başbakanımız olmak üzere, bu yapısal değişikliklerde emeği geçen Bakanlar Kuruluna, bürokratlara ve siyasi idarede bulunan herkese minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Konuşmasında Rize`nin coğrafi özelliklerine de dikkat çeken Nurullah Çakır, “Bugüne kadar görev yaptığım bölgelerle Rize`nin coğrafi şartlarını karşılaştırdığımızda, bu yönüyle en zor yerlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Bu zor coğrafyada görev yapmanın zorluklarının farkındayım. Bundan dolayı bütün muhtarlarımıza, çalışmaları esnasında Allah yardımcı olsun.” şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.