Öğrenciler arkadan dolaşsın!

Öğrenciler arkadan dolaşsın!

Rize`de okul kantinine malzeme getiren fırıncı arabası öğrenciler için tehlike oluşturduğu gerekçesiyle okul yönetimi tarafından bahçeye sokulmadı. Bunun üzerine fırıncı arabası demir kapı önüne sıfır park ederek öğrencilerin geçişini engelledi, kendisine tepki gösteren velilere de "İstediğim yere park ederim" dedi.

Merkez Vakıflar İlköğretim okulu kantinine poğaça ve benzeri gıda getiren özel araç okul içine alınmayınca demir kapıya sıfır yanaştı, öğrencilerin girişini engellemeye kalkıştı.

    Merkez Vakıflar İlköğretim Okulu kantinine sabah 07.30 ile 08:00 arasında gıda getiren özel fırın aracı sabah saatlerinde okul içine alınmayınca araç sürücüsü demir kapı önüne yanaşarak öğrencilerin geçişini engelliyor. Okul idaresinin uyarılarına rağmen idarecileri dinlemeyen sürücü okul idarecileri ile tartıştıktan sonra kendilerini uyaran vatandaşlarla da tartıştı.

    Sürücü "Öğrenciler arkadan dolaşsın, malzeme indireceğim, istediğim yere park ederim" derken aileler ise sürücünün demir kapı önünü kapattığını öğrencilerin okula girişini engellediğini bu nedenle çocukların araç yolunu kullanmak zorunda kaldığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

     Rize Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar ise fırın sahibini uyaracağını belirterek yapılanın yanlış olduğunu söyledi.

  Rize Zabıta Müdürlüğü ekipleride ilgili fırını takibe aldığı öğrenildi. Bu arada Rize Emniyet Müdürlüğü`ne ulaştırılan fotoğraflarla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.




Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.