Ömer Yılmaz Ordu'da Göreve Başladı

Ömer Yılmaz Ordu'da Göreve Başladı

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden kadrosunun bulunduğu Malatya'ya tayini çıktıktan sonra Ordu'ya atanan Ömer Yılmaz, Ordu'da göreve başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın 81 ilden 76'sının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlerini değiştirmesiyle aynı kurumda uzman olarak görevlendirilen eski İl Müdürü İsmail Çağlağan, görevini İl Müdürlüğü'ne atanan Ömer Yılmaz'a devretti.

İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan İsmail Çağlayan, görevi huzur içerisinde devrettiğini söyledi. Çağlayan, 8 yıl görev yaptığı bu makamda 'başını öne eğdirecek' herhangi bir davranışı olmadığını, bütün emek ve mesaisini spor hizmetleri için sarf ettiğini söyledi.

Vicdanen rahat olduğunu vurgulayan Çağlayan, yeni atanan İl müdürü Ömer Yılmaz'a görevinde başarılar dilerken tecrübelerini paylaşmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü devralan Ömer Yılmaz da, Ordu'da sporun gelişmesi ve yeni sporcuların yetiştirilmesi için üzerine düşen görevini iyi şekilde yerine getirmeye gayret edeceğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.