Onlar Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Onlar Hayata Tutunmaya Çalışıyor

Kazdal ailesi kendilerine uzanacak yardım eliyle hayata yeni bir sayfa açmanın peşindeler işte onların hayat hikayesi

Rize’nin Güneysu ilçesi Kıbledağı  köyü nüfusuna kayıtlı olan Turgut Kazdal 4 yıl önce ilik kanserine yakalandı kızı burcu  ise beyin kanseri ve felçli ihtiyaçlarını dilsiz annesi ve kanserli olan babası karşılıyor evleri ise hayırsever işadamı İbrahim Özsaraç tarafından kendilerine verilmiş.

Haber ekibimizi evlerinde ağırlayan baba Turgut Kazdal başlıyor anlatmaya 4 yıl önce kansere yakalandığını şu ana kadar Ankara Hacettepe ve KTÜ Farabiye müracaat ettiğini bir sonuç alamadığını dile getiriyor.

Kendisine 2012 ocak ayına kadar beklemesini söyleyen yetkililer başkada bir şey  dememişler. Yeşil kartıyla tedavi imkanı olmayan Turgut Kazdal’a  150 bin TL gerekiyor ama onun bu parayı ödemeyecek durumu yok

Beyin kanseri olan kızı burcu  ise televizyonda gördüğü akülü arabadan başka hiçbir istekte bulunmuyor onu tek ,isteği yaşadığı çevreyi görebilmek.


Annenin dilsiz olduğu kazdal ailesi hayırsever işadamı İbrahim Özsaraç’ın evinde tam 3 yıldır kalıyorlar İbrahim amca ben öldükten sonrada bu evde oturacaklar bu benim vasiyetimdir diyor ve ekliyor benim elimden gelen bu oldu yetkililer bu aileye duyarsız kalmasın diyor.

Kazdal ailesi şimdi kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor ve yaşam mücadelelerine ne olursa olsun devam edeceklerini dile getiriyorlar.

TOGAY MURATOĞLU - H.ALİ GÜNEY ÇAYTV HABER


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.