Ordu’da 2 arazi cinayeti: 2 ölü

Ordu’da 2 arazi cinayeti: 2 ölü

Ordu’da 2 arazi cinayeti: 2 ölü

Ordu’nun Perşembe ve Ulubey ilçelerinde arazi anlaşmazlığı sebebiyle meydana gelen iki ayrı olayda, 2 kişi hayatını kaybetti.
Perşembe ilçesi Efirli köyünde dün gecen saatlerinde meydana gelen olayda, evleri yan yana bulunan Cafer H. (70) ile kardeşi İsmail H. (65) arasında arazi meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cafer H., İsmail H'ye baltayla saldırdı. İsmail H., olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma ekiplerine telefon ederek durumu anlatan Cafer H., suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. İsmail H.’nin cesedi savcının incelemesinin ardından Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ulubey ilçesi Yolbaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda ise Ş.Y. ile aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan şüpheli M.A. arasında çıkan tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine M.A. av tüfeği ile Ş.Y.’nin karın bölgesine 2 el ateş etti. Ağır yaralanan Ş.Y., kaldırıldığı Ulubey Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.A., suç aleti ile birlikte yakalandı.
Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.