ordu'da Feci Kaza 2 Ölü

ordu'da Feci Kaza 2 Ölü

Ordu'nun Korgan ilçesinde öğretmen Ali Rıza Çavuşlu ile aynı ilçenin Çamlı beldesinde hemşire olarak görev yapan eşi Selma Çavuşlu, otomobillerinin dereye uçması sonucu can verdi

Fatsa ilçesi Bolaman beldesinde oturan öğretmen Ali Rıza Çavuşlu, kızı Esma Çavuşlu ile birlikte dün akşam, Korgan’ın Çamlı Beldesi’ndeki sağlık ocağında hemşire olarak çalışan eşi Selma Çavuşlu’yu kendisine ait 52 KC 836 plakalı otomobille almaya gitti.

Korgan’daki Yatılı Bölge İlköğretim Okulu’nda ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan Ali Rıza Çavuşlu, mesai bitiminde eşi ve kızıyla birlikte eve dönerken Çiftlik beldesinde virajı alamayan otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi.

Dereye uçan otomobildeki Çavuşlu çifti olay yerinde can verdi, kızları Esma da yaralandı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Esma’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çiftin cesetleri ise yapılan otopsinin ardından bugün Bolaman’daki Merkez Cami’de öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye, hastanede tedavi altında olan Esra Çavuşlu katılmazken, çiftin meslektaşları ile yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.