Pazar’da baz istasyonu kavgası

Pazar’da baz istasyonu kavgası

Rize’nin pazar ilçesinde baz istasyonu kurulumuna karşı çıkan mahalle sakinleri ile istasyonun kurulacağı yerin sahipleri arasında kavga çıktı

Rize’nin Pazar ilçesinde, mahallelerine baz istasyonu kurulmasına karşı çıkan vatandaşlar ile yer sahipleri arasında kavga çıktı.
Bir GSM şirketinin Pazar ilçesi Kirazlık Mahallesi Katori mevkiinde baz istasyonu kurmak için başlattığı çalışmaya karşı çıkan mahalle sakinleri ile baz istasyonunun kurulacağı arazinin sahipleri arasında kavga yaşandı. Baz istasyonunun kurulmasına karşı çıkan Pazar Belediye Meclis Üyesi Osman Yüksel’in de karıştığı yumruklu kavgayı polis güçlükle ayırdı. İstasyonun yapılacağı arazinin hemen bitişiğinde bulunan bir başka baz istasyonunu da mahkemeye verdiklerini ve mahallede bir çok kişinin kansere yakalandığını iddia eden mahalle sakinleri, yeni kurulacak istasyona müsaade etmeyeceklerini söylediler.
Yeni baz istasyonunun kurulacağı araziyi kiraya veren yer sahibinin ısrarcı tutumu karşısında çıkan tartışma bir anda yumruklu kavgaya dönüşürken polis olayları zorlukla yatıştırdı. Mahalle sakinlerinin ısrarcı tutumu karşısında polisin de evrakları yetersiz bulması neticesinde iş makinesi çalışmalarını durdurarak olay yerinden ayrıldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.