Pınarbaş ailesinin acı günü

Pınarbaş ailesinin acı günü

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş'ın yengesi Behice Pınarbaş vefat etti.

Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve Ankara Çaykur Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş’ın hastalık sonucu vefat eden yengeleri Pazar İlçesi Sahil camiinde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dua ve göz yaşlarıyla Pazar Sivrikale köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve Çaykur Ankara Bölge Müdürü İsmail Pınarbaş kardeşlerin abisi İstanbul’da yaşayan ve Denizyollarından emekli Recep Ali Pınarbaş’ın eşi Behice Pınarbaş geçirmiş olduğu bir hastalık sonucunda İstanbul’da tedavi görmekte olup (73) iki çocuk annesiydi.

Pınarbaş ailesinin cenaze namazına Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Yunus Kaldırım, Dr. Turgay Turna, Çaykur Daire Başkanları, Çaykur Fabrika ve Şube Müdürleri, çok sayıda Çaykur memur ve işçileriyle, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Ak Parti Pazar İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, İşkur Rize İl Müdürü Hasan Kiraz, Pazar’da görev yapan çeşitli dairelerin amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileriyle, yüzlerce Pazar’lı esnaf ve vatandaşlar katıldılar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.