Pinokyo Karadeniz Turuna Çıkıyor

Pinokyo Karadeniz Turuna Çıkıyor

Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Pinokyo isimli tiyatro oyunu Doğu Karadeniz Turnesi ile çocuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Okulların başlamasıyla beraber çocuklara yönelik kültürel faaliyetlerde yapılmaya başlandı.
Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosu tarafından sahnelenecek Pinokyo isimli oyunun yönetmenliğini Seçil Hergül yapıyor. 7 Ekim Pazar günü Rizeli çocukların karşında olacak tiyatro gösterisi ardından 8 Ekim'de Trabzon, 9 Ekim'de Gümüşhane, 10 Ekim'de Beşikdüzü, 11 ve 12 Ekim'de Ardeşen'de gösterimde olacak.
Ayşe Numanoğlu,Fatoş Baş,Buğra Ağaşday-Okan Has ve Esengül Menekşe'den oluşan oyuncu kadrosu Pinokyo oyunu ile küçük tiyatro severlerin hayranlığını kazanmak için sahnede olacaklar.
Tiyatro yönetmeni ve oyuncu Seçil Hergül, sahneye konulacak tiyatro oyununun küçük izleyiciler yanında büyük izleyiciler tarafındanda beğeni ile izlenildiğini belirterek; "Karadeniz turnesi için bu bölgede olmaktan mutluyuz. Güçlü bir oyuncu kadromuz var. İzleyicilerin bu oyunu beğeni ile takip edeceklerine inanıyorum. Gösterimiz müzik ve oyunlarla renklendirilmiş haliyle ilk olarak Rizeli çocuklara yeni sezonda merhaba diyoruz. Tiyatroseverleri gösterilerimize davet ediyoruz" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.