PKK yöneticilerine Wolfskin ayakkabı

PKK yöneticilerine Wolfskin ayakkabı

BDP'lilerin PKK'lılarla çektirdiği fotoğraflarda dikkat çeken ayrıntılar.

Abdullah Öcalan'ın İmralı'da kaleme aldığı mektubu ulaştırmak ve yanıt almak için Kandil'e giden BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in PKK'nın üst düzey yöneticileriyle fotoğrafları yayınlandı.

FOTOĞRAFTAKİ AYRINTILAR

Fırat Haber Ajansı'nda yayınlanan fotoğraflarda ilginç ayrıntılar gizli. Fotoğraflarda örgütün askeri kanadının en yetkili ismi olan Nurettin Sofi'nin yanı sıra Bahoz Erdal da yer aldı. Zap kampında acımasız eylemlerin planlamasını yapan Bahoz Erdal'ın Kandil'e çekildiği ortaya çıktı. Örgüt böylece süreci provoke edeceği korkusunu yaşatan Bahoz Erdal için "kontrolümüzde" mesajı verdi.

Süreci eleştirdiği ve karşı çıktığı iddia edilen Cemil Bayık ve Duran Kalkan'ın da fotoğrafta yer alması "Aramızda bir sorun yok. Hepimiz sürecin arkasındayız" mesajı olarak algılandı.

ÖRGÜT YÖNETİCİLERİNE WOLFSKIN AYAKKABI

Fotoğrafların en dikkat çeken yönlerinden biri de tüm örgüt yöneticilerinin Jack Wolfskin marka ayakkabı giymesi oldu. Terör örgütü militanlarının Mekap marka ayakkabı giydiği örgütte yöneticilerin tercihinin ise Jack Wolfskin olduğu ortaya çıktı. Outdoor malzemeler üreten Alman firması Jack Wolfskin'in özellikle ayakkabıları dağcılar tarafından tercih ediliyor. Dünyanın en pahalı ve en kaliteli outdoor malzemelerini üreten firmalardan biri olan Jack Wolfskin, Türkiye'de sınırlı sayıda mağazada satılıyor.

TEPE KADRO BİRARADA

Örgüte yakın yayın organlarında yer alan fotoğraflarda, PKK'nın beyin takımı sayılan Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan, Rohani Serhat, Sabri Ok, Sülbüs Peri, örgütün silahlı kanadının başındaki Nurettin Sofi, Delal Amed, Bahoz Erdal ve Rengin Botan yer aldı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.