PKK'nın Şemdinli saldırısı düğün kamerasında

PKK'nın Şemdinli saldırısı düğün kamerasında

Şemdinli'deki PKK saldırısı düğün salonundaki kamera tarafından kaydedildi. İşte o panik halleri..

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lı teröristler tarafından eş zamanlı olarak ateş açıldı.

Çatışma başladığı anda ilçe merkezindeki salonda düğün yapılıyordu. Düğünü çeken kamera çatışmanın başladığı andan itibaren içeride yaşanan büyük korku ve kargaşayı görüntüledi...


Genç çiftin düğününde halay çekenler korku içinde kaçarkan bir grup da gelinle damadı kurşunlardan korumaya çalışıyordu...
3 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ

Şemdinli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından yapılan saldırıda ,1 asker, 1 polis şehit oldu, 3 sivil vatandaş hayatını kaybetti, 7'si asker 10 kişi de yaralandı. Şemdinli İlçesi'nde saat 22.10'da sıralarında 100 metre mesafe bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'na PKK'lı teröristlerce eş zamanlı saldırı düzenlendi.
1 POLİS 1 ASKER ŞEHİT

Teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu çıkan çatışmada 1 polis ile 1 asker şehit oldu, 3 sivil vatandaş hayatını kaybetti, 7'si asker 10 kişi de yaralandı. Yaklaşık 2 saat süren çatışma sırasında iki ateş arasında kalarak yaşamlarını yitiren sivil vatandaşların ise Necdet Güreli, Tayyar Güreli ve Osman Ertaş oldukları öğrenildi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla kobra helikopterlerin desteğiyle karadan da özel eğitimli komandoların katıldığı operasyon başlattıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.