Rasim Çelik Buruk Ayrıldı

Rasim Çelik Buruk Ayrıldı

2003 Yılından bu tarafa Rize il milli eğitim müdürlüğü görevini yürüten ve son rotasyon ile birlikte Manisa il milli eğitim müdürlüğüne atanan Rasim Çelik için öğretmenevinde veda yemeği düzenlendi.

TOGAY MURATOĞLU ÇAY TV HABER

Rotasyon ile birlikte diğer illere müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak atanan eğitimcilerin de katıldığı yemeğe milli eğitim kadrosu tam olarak yer almazken valilik adına kimsenin katılmamsı ise dikkat çekti.

Yemek öncesi konuşan Rize il milli eğitim müdürü baki kesicioğlu uzun yıllar hizmet veren Rasim Çelik’in ilden ayrılmasının üzüntüsü yaşadıklarını ifade ederek kendisine yeni yerinde başarılar diledi.

Ardından söz alan Manisa milli eğitim müdürü ve eski Rize milli eğitim müdürü Rasim Çelik konuşmanın zor olduğunu bir gecede bulunduğunu ifade ederek gönlüm isterdi ki bütün çalışma arkadaşlarım burada olsun ama olmadı onlarla da inşallah başka mekanlarda birlikte oluruz açıklamasında bulundu.
 
Çelik Rize’de yaptıkları çalışmalarda ekip başarısı yakaladıklarını ifade ederek fiziki alt yapı itibari ile Rize de eğitimin yüksek seviyelerde yer aldığını kendisinin ve kendisine yardımcı olan bütün çalışma arkadaşlarının başarısı olduğunu sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Rasim Çelik ve diğer tayin olan idarecilere çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.program daha sonra yenilen yemek ile birlikte sona erdi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.