Ridef 6. Rize Tanıtım Günleri

Ridef 6. Rize Tanıtım Günleri

Rize dernekler federasyonunun geleneksel olarak düzenlediği Rize tanıtım günleri taksim meydanından sonra İstanbul Ümraniye yeni meydanda misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Programda Çeşitli aktiviteler yer alırken Rize’nin kültürünü yansıtmak amacıyla açılan stantlarda gerek gurbette yaşayan Karadenizliler gerekse İstanbullular tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca her akşam birbirinden değerli sanatçılarında sahne aldığı Rize tanıtım günlerinde Karadenizliler gönüllerince horon oynayıp stres atıyor.
Proje aşamasından bu yana büyük bir gayret ve azimle çalışan Rize dernekler federasyonu başkanı Ahmet Yurtman etkinliğin başladığı ilk günden itibaren ilginin çok fazla olduğunu kaydetti. İstanbul açık havada bu denli uzun ve büyük etkinliği yapan tek derneğin ridef olduğunu ifade eden Yurtman, Rize’den gelen ve burada stant kuran ve desteklen başta Rize ticaret borsası olmak üzere, ticaret odasına, halk eğitime, Çaykur’a, ziraat odasına  ve İstanbul’daki ilçe belediyelerine teşekkür etti.
Ridef yönetim kurulu üyesi ve 6. tanıtım günleri organizasyon komisyon başkası Recep Albayrak ise, Çay TV aracılığıyla 4. tanıtım günlerinde Kadıköy meydanında tanıtım günleri çıtasını yükselteceklerinin sözünü verdiklerini ve o sözü 6.tanıtım günlerinde tuttuklarını söyledi. Albayrak ayrıca bu yıl ilk olarak şehit ve gaziler günü düzenlediklerini ve katılımında yüksek olduğunu söyledi. Albayrak son olarak daha ilk günden itibaren etkinliğe ilgi gösteren bütün hemşerilerine teşekkür etti.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.